Få vores nyheder på mail

Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse kommer hos 3

Pressemeddelelse   •   Apr 24, 2018 06:00 CEST

Teleselskabet 3 kan i dag løfte sløret for, at Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) med indbygget mobilforbindelse kommer til salg hos 3. Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kommer i forsalg hos 3 den 4. maj, og fra den 11. maj vil uret kunne købes direkte i 3Butikkerne.

Med indbygget mobilforbindelse vil kunder kunne bruge deres Apple Watch til at holde kontakten med mennesker omkring dem og få den information, de søger. For at hjælpe kunder med det nye Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) vil 3 tilbyde en særlig introduktion til Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular). Når mobilforbindelsen skal aktiveres med Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal kunderne først opdatere deres iPhone til iOS 11.3 og watchOS 4.3 og trykke på Indstillinger> Generelt> Om. Derefter skal kunderne følge instruktionerne og opdatere uret til de nyeste operatørindstillinger.

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 57 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor  AB (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk